Modernas brilles bērniem

"Fielmann" Jus atradisiet plašu izveli ar skaistam, krasainam un modernam brillem berniem. Turklat berniem paredzetas brilles ir stingras, vieglas un labi piegulošas, tadel tas nenokritis, bernam sportojot, rotalajoties vai dauzoties ar draugiem. 
 
Vecaki zina, ka svarigakais ir drošas un kvalitativas brilles bernam, un šadas brilles var iegadaties "Fielmann" optikas salonos. Visi "Fielmann" kolekcijas brillu ietvari ir sekmigi testēti atbilstoši LT EN ISO 12870 standarta prasībām. Arī bērnu brillēm tiek pieškirta bezmaksas apkope trīs gadu periodā.

MODE, KVALITĀTE UN PAREIZA CENA

Zemākās cenas garantija

Iepērkoties "Fielmann", esiet droši, ka saņemat visizdevīgāko cenas piedāvājumu. Ja 6 nedēļu laikā pēc briļļu iegādes kādā citā Latvijas optikā tādas pašas brilles ieraudzīsiet par zemāku cenu, "Fielmann" atmaksās cenu starpību.

Profesionāla redzes pārbaude, apskate un konsultācija

Profesionāli speciālisti ar mūsdienīgām redzes pārbaudes iekārtām pārbaudīs Jūsu redzi, apskatīs Jūsu acis, izmēris acu spiedienu un sniegs konsultāciju par briļļu lēcām.

Bezmaksas briļļu apkope

Mūsu speciālisti bez maksas notīrīs Jūsu brilles ultraskaņas vannā, iztaisnos deformētos ietvarus, nostiprinās skrūvju stiprinājumus, nomainīs vecos deguna atbalsta spilventiņus.

Reģistrēties pārbaudei