Rīta kafija ar “Fielmann”

Rīts ir lielisks laiks, kad pārbaudīt redzi, jo acis nav nogurušas. Visi optikas saloni Fielmann ir atvērti no 9:00 un gaida jūs uz redzes pārbaudi. Redzes pārbaudes laikā optometrists jums pārbaudīs redzi, sniegs padomu, un, ja jūs lietojat brilles vai kontaktlēcas, viņš novērtēs, vai tās atbilst jūsu redzes vajadzībam. Redzes pārbaude un konsultācija ir pilnīgi bez maksas.
 
Un, lai rīts būtu ne tikai noderīgs, bet arī garšīgs,  visiem klientiem līdz pulksten 12:00 tiks pagatavota garšīga kafija- arī bez maksas!
 
Starp citu- kamēr baudīsiet kafiju, mūsu konsultanti notīrīs jūsu briilles ultraskaņas vanniņā, un tas jums neko nemaksās. Jūs varat laicīgi rezervēt apmeklējuma laiku, Fielmann salonu adreses, darba laiku un tālruņa numurus jūs varat atrast kontaktos.

MODE, KVALITĀTE UN PAREIZA CENA

Zemākās cenas garantija

Iepērkoties "Fielmann", esiet droši, ka saņemat visizdevīgāko cenas piedāvājumu. Ja 6 nedēļu laikā pēc briļļu iegādes kādā citā Latvijas optikā tādas pašas brilles ieraudzīsiet par zemāku cenu, "Fielmann" atmaksās cenu starpību.

Profesionāla redzes pārbaude, apskate un konsultācija

Profesionāli speciālisti ar mūsdienīgām redzes pārbaudes iekārtām pārbaudīs Jūsu redzi, apskatīs Jūsu acis, izmēris acu spiedienu un sniegs konsultāciju par briļļu lēcām.

Bezmaksas briļļu apkope

Mūsu speciālisti bez maksas notīrīs Jūsu brilles ultraskaņas vannā, iztaisnos deformētos ietvarus, nostiprinās skrūvju stiprinājumus, nomainīs vecos deguna atbalsta spilventiņus.

Reģistrēties pārbaudei