Dāviniet labu redzi

Vai esat kādreiz iedomājušies, cik sirsnīga dāvana būtu laba redze jūsu mammai, tētim vai draugam? Laba redze ir mūsu ikdienas nepieciešamība. 

Dāvināt brilles ir ļoti vērtīgi: pērkot dāvanu karti 40 EUR vērtībā, dāvanas saņēmējs varēs iegādāties brilles 60 EUR vērtībā, jo Fielmann dāvinās jums 20 EUR* kuponu. Pirms briļļu pasūtīšanas Fielmann acu speciālisti arī veiks redzes pārbaudi bez maksas.

Pērc Dāvanu karti tagad >>

Fielmann nodrošina bezmaksas briļļu apkopes pakalpojumus 3 gadus visām koriģējošām brillēm. Dāvanu karte ir derīga 6 mēnešus pēc tās iegādes. Vairāk informācijas par piedāvājumu un kuponu meklējiet tuvākajā optikas salonā “Fielmann”.

* Šī 20 EUR atlaide tiek piešķirta, iegādājoties korekcijas brilles vai saulesbrilles ar “Fielmann'" dāvanu karti. Minimālā pasūtījuma cena pēc atlaides ir 40 Eur.  Piedāvājumi un atlaides nesummējas. 

MODE, KVALITĀTE UN PAREIZA CENA

Zemākās cenas garantija

Iepērkoties "Fielmann", esiet droši, ka saņemat visizdevīgāko cenas piedāvājumu. Ja 6 nedēļu laikā pēc briļļu iegādes kādā citā Latvijas optikā tādas pašas brilles ieraudzīsiet par zemāku cenu, "Fielmann" atmaksās cenu starpību.

Profesionāla redzes pārbaude, apskate un konsultācija

Profesionāli speciālisti ar mūsdienīgām redzes pārbaudes iekārtām pārbaudīs Jūsu redzi, apskatīs Jūsu acis, izmēris acu spiedienu un sniegs konsultāciju par briļļu lēcām.

Bezmaksas briļļu apkope

Mūsu speciālisti bez maksas notīrīs Jūsu brilles ultraskaņas vannā, iztaisnos deformētos ietvarus, nostiprinās skrūvju stiprinājumus, nomainīs vecos deguna atbalsta spilventiņus.

Reģistrēties pārbaudei