Redzes pārbaude, apskate un konsultācija

Mūsdienu jauno tehnoloģiju pasaulē acu slodze ir palielinājusies vairākas reizes. Ļoti bieži objektīvi redzes traucējumi vairs nebūs vienīgais problēmas signāls. Ja pavadāt vairāk nekā 8 stundas dienā pie monitoriem (ieskaitot viedtālruni un planšetdatoru) un jūtat smagumu un sausuma sajūtu acīs, galvassāpes, miega problēmas, tad noteikti iesakām reģistrēties konsultācijai pie optometrista kādā no mūsu saloniem.

Sertificēti speciālisti pārbaudīs Jūsu redzi un noteikts labāko korekciju Jūsu acīm 20 minūšu laikā, izmantojot mūsdienīgu aprīkojumu. Viņi uzzinās redzes funkciju stāvokli, piemēram, akomodācijas rezerves, binokulārās un stereo redzes kvalitāti. Jums tiks sniegta pilnvērtīga konsultācija par dažādām briļļu lēcām balstoties uz Jūsu vajdazībam un redzes ergonomiku.

Tiks veikta acu apskate ar biomikroskopu, kad tiek novērtēts acs priekšējo struktūru stāvoklis un asaru plēvītes kvalitāte. Caur šauru zīlīti tiks veika arī oftalmoskopiska apskāte un izvertēts redzes nerva izskats un asinsvadi. Katram klientam izmērīsim acu spiedienu, kas ir būtiska profilaktiska skrīniga metode, lai varētu agrīni konstatēt glaukomas sākumu.

* Iepriekšēja reģistrācijā ir obligāta, par pakalpojuma cenu jautājiet reģistrācijas brīdī vai optikas salonos Fielmann.

REĢISTRĒTIES PĀRBAUDEI +371 22 313 929 

MODE, KVALITĀTE UN PAREIZA CENA

Zemākās cenas garantija

Iepērkoties "Fielmann", esiet droši, ka saņemat visizdevīgāko cenas piedāvājumu. Ja 6 nedēļu laikā pēc briļļu iegādes kādā citā Latvijas optikā tādas pašas brilles ieraudzīsiet par zemāku cenu, "Fielmann" atmaksās cenu starpību.

Profesionāla redzes pārbaude, apskate un konsultācija

Profesionāli speciālisti ar mūsdienīgām redzes pārbaudes iekārtām pārbaudīs Jūsu redzi, apskatīs Jūsu acis, izmēris acu spiedienu un sniegs konsultāciju par briļļu lēcām.

Bezmaksas briļļu apkope

Mūsu speciālisti bez maksas notīrīs Jūsu brilles ultraskaņas vannā, iztaisnos deformētos ietvarus, nostiprinās skrūvju stiprinājumus, nomainīs vecos deguna atbalsta spilventiņus.

Reģistrēties pārbaudei